Ma - Vr 8.00 - 17.00

Za & na 17.00 alleen op afspraak

Verbouw – Aanbouw

 

Expert Afbouw Group verbouwt alle mogelijke bouwwerken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De opdrachten variëren van het verbouwen van een volledige woning tot en met het aanbouwen van extra woonruimte tot maximaal één meter vanaf de bestaande buitengevel. Aanbouwen kan vanaf een relatief eenvoudige doorbraak tot aansluitend een complete metamorfose van het interieur en/of exterieur. Expert Afbouw Group gebruikt bij elke opdracht uitsluitend stijlvolle en deugdelijke kwaliteitsmaterialen.

Content Image

Opdrachtgevers worden nauw betrokken bij het bouwproces. 

Expert Afbouw Group wil namelijk bouwen met respect voor de wensen van de opdrachtgever en te allen tijde de door hen gewenste verbeteringen gerealiseerd zien. Deze wens staat altijd centraal; met respect voor de opdrachtgever, het ontwerp, de details en het budget.

Communicatie blijft tijdens het hele proces het sleutelwoord. Er wordt doorlopend gepland en (na)gemeten om zodoende de opdracht opeenvolgend te laten verlopen. Hierdoor blijft het bouwproces continu bewaakt en levert de oplevering geen vertragingen op. Door nauwgezetheid neemt de kwaliteit van het eindresultaat toe.